Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κ.Ξ.Γ. Κουτσαντώνη “μάγεψε” μικρούς και μεγάλους!

0
272

Με απόλυτη επιτυχία και μέσα σε υπέροχο, γιορτινό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η φετινή χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη.
Η πραγματικά φαντασμαγορική εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα του θεάτρου Πάνθεον, η οποία κατακλύστηκε από μαθητές κάθε ηλικίας και γονείς, που γιόρτασαν έτσι τη γέννηση του Θεανθρώπου, σε ένα κλίμα γιορτινό και χαρμόσυνο.

Για πρώτη φορά, η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση χωρίστηκε σε δύο μέρη για την καλύτερη εξυπηρέτηση του μεγάλου αριθμού παιδιών και γονέων. Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Πάνθεον και στις δύο εκδηλώσεις καθώς έδωσαν το παρόν πολλοί γονείς και φίλοι για να παρακολουθήσουν τη γιορτή και να απολαύσουν τα παιδιά τους.
Μια επιτυχημένη εορταστική εκδήλωση όπου οι μαθητές όλων των ηλικιών συμμετείχαν ενεργά και μας έβαλαν σε Χριστουγεννιάτικο κλίμα με ποιήματα, θεατρικά, τραγούδια και χορευτικά σε όλες τις γλώσσες!

Στη φετινή εκδήλωση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών Κουτσαντώνη συμμετείχαν για πρώτη φορά οι μικροί μαθητές από το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Stem&Arts/Μικροί επιστήμονες, οι οποίοι είπαν ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι στην νοηματική γλώσσα με τη βοήθεια του Κέντρου Ελληνικής Νοηματικής. Το ΚΔΑΠ «Μικροί επιστήμονες» και το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής, νέες δραστηριότητες του ομίλου Κουτσαντώνη, έβαλαν στη εκδήλωση την γιορτινή πινελιά τους και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση μίας υπέροχης γιορτής!

Τα φροντιστήρια Κουτσαντώνη, που πρωτοπορούν εδώ και 50 και πλέον, χρόνια, στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης, έδωσαν για ακόμα μία χρονιά τα διαπιστευτήριά τους και στον τομέα της ψυχαγωγίας, αλλά και του εορτασμού της μεγαλύτερης εορτής της Ορθοδοξίας.

Δείτε φωτογραφίες από την υπέροχη εκδήλωση: